AT-101 Harness Bundling Machine manufacturers and suppliers | Bojin

AT-101 Abah Bundling Mesin

Pondok Description:

Product Description Specification of AT-101 Harness Bundling Machine 1. Tape width: 2-40mm 2. Taping length: 0-600mm/second 3. Wire diameter: 0.1-40mm 4. Weight: 26kg Installation 1. Place the harness taping machine to the working area. 2. Make sure the machine is horizontal before fixed. 3. Conect the power cabel with foot switch. Operation 1. Put the tapes into the tape rack. 2. Turn on the machine with “ON/OFF” button. 3. Select an operation mode with “AUTO/MANU” button. 4. Set a required...


  • Lebar pita: 2-40mm
  • Taping panjangna: 0-600mm / detik
  • Kawat diaméterna: 0.1-40mm
  • Beurat: 26kg
  • jéntré produk

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    Spésifikasi of AT-101 Abah Bundling Mesin

    Lebar 1. pita: 2-40mm
    2. panjangna Taping: 0-600mm / detik
    diaméterna 3. Kawat: 0.1-40mm
    4. Beurat: 26kg

    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

    1. Tempat abah taping mesin ka aréa kerja.
    2. Pastikeun mesin nyaeta horizontal saméméh dibereskeun.
    3. Conect daya cabel kalawan switch suku.

    operasi

    1. Nempatkeun kaset kana rak tape.
    2. Hurungkeun mesin jeung tombol "ON / OFF".
    3. Pilih hiji mode operasi kalawan tombol "Otomatis / Manu".
    4. Setel speed diperlukeun.
    5. speed rotational kedah dihartikeun dina modeu Otomatis.

    pamiaraeun

    1. beberesih Daily;
    2. Oiling sakali atawa dua kali sapoé.

    di-101 mianban-1-

    AT-101 Abah Bundling Mesin

    di-101-jiaodai1

    AT-101 Abah Bundling Mesin

    di-101-jiaodai2
    AT-101 Abah Bundling Mesin

    AT-101-02-jingjing-1

    AT-101 Abah Bundling Mesin

    Pembayaran & Taliwang

    * MOQ: 1 Unit
    * Port: Shanghai
    * pamayaran Sarat: T / T, L / C, D / A, D / P, Western Union, MoneyGram, PayPal
    * bungkusan Bahan: Paper / Kai
    * bungkusan Tipe: Cartons
    * Pangiriman: Ieu gé ngatur pangiriman salami 3 dinten dina resi pembayaran.

    urang Nyadiakeun

    * Produk Best sarta harga pabrik.
    * Di-waktu pangiriman jeung waktu pangiriman shortest.
    * 1-taun jaminan. Mun produk urang teu bisa bener fungsina dina 12 bulan, urang bakal nawiskeun suku cadang haratis; jeung anjeun kudu mayar pangiriman ka.
    * OEM sarta layanan ngaropéa.
    * Manual pamaké baris buka kalayan mesin relatif.

    palayanan

    * QC: Kabéh produk bakal dipariksa saméméh pangiriman.
    * Compensation: Upami sagala produk teu minuhan sarat ieu kapanggih, urang gé mayar kompénsasi atawa ngirim produk mumpuni anyar pikeun konsumén.
    * Purwokerto & ngalereskeun: Dina hal pangropéa atawa perbaikan wae kedah kami gé mantuan pikeun manggihan masalah sarta nawiskeun hidayah relatif.
    * Hidayah Operasi: Upami anjeun ngagaduhan masalah jeung operasi, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!